دانستنی های بهداشت مواد غذایی
کدام کنسروها باید قبل از مصرف جوشانده شوند؟
برگزاری کمیته بین بخشی بیماری های تنفسی در معاونت بهداشت
کمیته بین بخشی بیماری های تنفسی (آنفولانزا و کووید) در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
برگزاری مصاحبه حضوری پذیرفته شدگان آزمون استخدامی کارشناسان سلامت روان و کارشناس تغذیه در معاونت بهداشت
مصاحبه حضوری پذیرفته شدگان آزمون استخدامی جذب کارشناسان سلامت روان و کارشناس تغذیه در قالب بیمه روستایی در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی حیوان گزیدگی و درمان پیشگیری هاری در معاونت بهداشت
کارگاه آموزشی حیوان گزیدگی درمان پیشگیری هاری در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
همایش گرامیداشت روز جهانی داوطلب برگزار شد
همایش گرامیداشت روز جهانی داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
برگزاری نشست توجیهی مسئولین فنی مراکز و مطب های طب کار استان در معاونت بهداشت
نشست توجیهی و هماهنگی مسئولین فنی مراکز و مطب های طب کار استان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی ژنتیک اجتماعی با موضوع پیشگیری از بروز بیماری Pku در معاونت بهداشت
جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از بروز بیماری Pku در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
به بهانه پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم
نکاتی در خصوص روغنهای نباتی که باید بدانید: