برگزاری کارگاه تخصصی تغذیه درمانی در انواع کم خونی در معاونت بهداشت
کارگاه تخصصی تغذیه درمانی در انواع کم خونی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
بازدید مشترک رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و نماینده اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی از نحوه اجرای برنامه حمایتی کودکان
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و نماینده اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی از نحوه اجرای برنامه حمایتی کودکان در فروشگاه های مجری برنامه بازدید کردند.
رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه مطرح کرد: فیشورسیلنت؛ راهکاری مؤثر برای پیشگیری از پوسیدگی دندانهای کودکان
رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: فیشورسیلنت تراپی راهکاری موثر، کم هزینه و راحت برای پیشگیری از پوسیدگی دندانهای کودکان است.
آیا همه مواد غذایی باید شسته شوند؟(قسمت اول)
شستوشو یکی از اصلیترین روشها برای کاهش خطر مسمومیت غذایی است. برخی مواد غذایی باید حتماً شسته شوند، اما برخی دیگر بهتر است از سینک دور نگه داشته شوند.
برگزاری جلسه بررسی فراهمسازی زیرساخت های لازم برای غربالگری بیماریهای بانوان در معاونت بهداشت
جلسه بررسی فراهم سازی زیرساخت های لازم برای غربالگری بیماریهای بانوان در معاونت بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی ارزیابی، ویزیت، تشخیص و درمان دارویی بیماران اقدام کننده به خودکشی در معاونت بهداشت
کارگاه آموزشی ارزیابی، ویزیت، تشخیص و درمان دارویی بیماران اقدام کننده به خودکشی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
آنچه درباره آنفلوآنزا باید بدانیم!
به گفته رئیس گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان در کودکان تنگی نفس، کبود شدن لبها، عدم توانایی نوشیدن آب به مقدارکافی، خواب آلودگی غیرطبیعی، بازگشت تب و تشدید سرفه پس از بهبود اولیه نشان دهنده آنفلوآنزای شدید است.