آدرس سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه
راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی
برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی درکودکان و نوجوانان 1396-1404
بسته آموزشی تغذیه در برنامه تحول سالمت در نظام بهداشت ویژه پزشکان
بسته آموزشی تغذیه در بیماران مبتلا به سل ویژه کارشناسان تغذیه
بسته آموزشی تغذیه ویژه کارشناسان تغذیه در برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت(ویژه مراقب سلامت/بهورز/ماما)
بسته آموزشی تغذیه ویژه کارشناسان تغذیه در برنامه سلامت در حوزه بهداشت پاییز1398
بسته جامع خدمات تغذیه در برنامه تحول سلامت
تغذیه و سلامت سالمندان- ویژه کارشناسان تغذیه
دستور عمل اجرایی تجویز کپسول ژله ای مکمل ویتامین تابستان 1399
دستورالعمل های گروه بهبود تغذیه و جامعه
دستورالعمل اجرایی برنامه حمایت تغذیه ای مادران باردار و شیرده دچار سوءتغذیه نیازمند
دستورالعمل بهداشت و پایگاه تغذیه سالم 1403-1402
دستورالعمل کشوری مکمل یاری با ویتامین D در مادران باردار
دستورالعمل های گروه بهبود تغذیه و جامعه
دستورعمل اجرایی برنامه ارتقا سطح سلامت دانش آموزان دختر از طریق آموزش تغذیه و آهن یاری هفتگی
دستورعمل اجرایی پایش برنامه کشوری پیشگیری و کنترل اختلال های ناشی از کمبود ید
راهنمای شناسایی ارزیابی و مدیریت اضافه وزن و چاقی کودک-نوجوان 18-5 سال ویژه کارشناس تغذیه
راهنمای مراقبت و کنترل وزن کودکان زیر پنج سال ویژه کارشناسان تغذیه در سیستم بهداشتی کشور
راهنمای ملی مدیریت تغذیه در بحران
- لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
سوالات متداول
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: