آیا همه مواد غذایی باید شسته شوند؟(قسمت اول)
شستوشو یکی از اصلیترین روشها برای کاهش خطر مسمومیت غذایی است. برخی مواد غذایی باید حتماً شسته شوند، اما برخی دیگر بهتر است از سینک دور نگه داشته شوند.
برگزاری جلسه بررسی فراهمسازی زیرساخت های لازم برای غربالگری بیماریهای بانوان در معاونت بهداشت
جلسه بررسی فراهم سازی زیرساخت های لازم برای غربالگری بیماریهای بانوان در معاونت بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی ارزیابی، ویزیت، تشخیص و درمان دارویی بیماران اقدام کننده به خودکشی در معاونت بهداشت
کارگاه آموزشی ارزیابی، ویزیت، تشخیص و درمان دارویی بیماران اقدام کننده به خودکشی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
آنچه درباره آنفلوآنزا باید بدانیم!
به گفته رئیس گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان در کودکان تنگی نفس، کبود شدن لبها، عدم توانایی نوشیدن آب به مقدارکافی، خواب آلودگی غیرطبیعی، بازگشت تب و تشدید سرفه پس از بهبود اولیه نشان دهنده آنفلوآنزای شدید است.
برگزاری کارگاه تربیت مربی برنامه خانواده توانا در معاونت بهداشت
کارگاه تربیت مربی برنامه خانواده توانا در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
بهترین انتخاب ها برای تغذیه سالم در طولانی ترین شب سال
قسمت دوم: توصیه های مصرف میوه در شب یلدا