برگزاری کارگاه آموزشی طرح مدارس ارتقا دهنده سلامت دهان دانش آموزان ویژه مسئولین سلامت و تندرستی آموزش و پرورش
با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان،کارگاه آموزشی طرح مدارس ارتقا دهنده سلامت دهان برگزار شد.
«دانستنی های بهداشت مواد غذایی» انتخاب ظرف مناسب برای طبخ غذا
انتخاب ظرف مناسب برای طبخ غذا نیاز به دقت و اطلاعات کافی دارد. با رعایت نکات زیر، میتوانید تا حدود زیادی از سلامت غذا و ایمنی خود اطمینان حاصل کنید:
برگزاری آزمون جذب بهورز دانشگاه علوم پزشکی لرستان
آزمون کتبی جذب و استخدام بهورز در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی مشکلات بهداشتی مناطق اسدآبادی و کوی علی آباد
جلسه بررسی مشکلات بهداشتی مناطق اسدآبادی و کوی علی آباد خرمآباد در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
اولویت های برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع کدامند؟
دکتر سعید رحیمی مدیرگروه گسترش شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
برگزاری کارگاه آموزشی طرح مدارس ارتقا دهنده سلامت دهان دانش آموزان در معاونت بهداشت
کارگاه آموزشی طرح مدارس ارتقا دهنده سلامت دهان در معاونت بهداشت دانشگاه علومپزشکی لرستان برگزار شد.