برگزاری کارگاه آموزشی اصول نمونه برداری از مواد غذایی جهت کنترل کیفی در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این کارگاه سهشنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴ با هماهنگی گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه، بصورت حضوری و با شرکت مسئولین و کارشناسان بهداشت محیط ستاد شبکه و همچنین مربیان بهداشت محیط آموزشگاه بهورزی شهرستان ها، به ریاست دکتر یاراحمدی معاون فنی مرکز بهداشت استان، برگزار شد.
ارائه دستورالعملهای مرتبط با بهداشت مواد غذایی، روشهای اصولی نمونه برداری مواد غذایی، نحوه ارسال به آزمایشگاه و مشکلات این حوزه از محورهای اصلی این کارگاه آموزشی بود که توسط مهندس بلقدر کارشناس مسئول برنامه در معاونت بهداشت و کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ارائه گردید.
آمادگی برای انجام اقدامات مداخله ای و متناسب با سطح حوادث، بحران و بلایا، کنترل مستمر کیفیت آب و مواد غذایی، کنترل عوامل محیطی موثر بر سلامت و همچنین ارتقا سطح کیفی بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با بهره گیری از تجهیزات پرتابل و انجام نمونه برداری هدفمند مواد غذایی، بخشی از مطالبی بود که مورد تاکید مهندس دریکوند رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه قرار گرفت.