برگزاری کارگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بازآموزی کاربرد تجهیزات پرتابل
کارگاه کنترل کیفی موادغذایی و بازآموزی کاربرد تجهیزات پرتابل در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این کارگاه صبح یکشنبه ۱۸ شهریور ماه سال ۱۴۰۳ با هماهنگی گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه، بصورت حضوری و با حضور مسئولین واحد بهداشت محیط و کارشناسان برنامه بهداشت مواد غذایی شبکههای بهداشت و درمان سراسر استان برگزار شد.
ارائه جدیدترین دستورالعملهای مرتبط با برنامه بهداشت مواد غذایی و نحوه استفاده از تجهیزات پرتابل بصورت عملی، از محورهای اصلی این کارگاه آموزشی بود، که توسط آقای مهندس بلقدر کارشناس مسئول برنامه در معاونت بهداشت ارائه گردید.
بیان اهداف کارگاه، تاکید به نظارت ویژه بر وضعیت بهداشت فردی و بهداشت عمومی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، برگزاری کمیته های درون بخشی و بین بخشی، نظارت مستمر بر عملکرد همکاران مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و رسیدگی به شکایات بهداشتی از طریق سامانه ۱۹۰، بخشی از مطالبی بود که مورد تاکید مهندس دریکوند رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه قرار گرفت.
سیده یاسمن موسوی