عدم کنترل پرفشاری خون سبب ایجاد بیماری قلبی و کلیوی میشود
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اگر بیماری پرفشاری خون به موقع تشخیص و کنترل نشود سبب ایجاد بیماری های دیگر نظیر بیماری قلبی و کلیوی خواهد شد.

بیماری های دیگر نظیر بیماری قلبی و کلیوی خواهد شد. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر مریم کوشکی با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی فشارخون، اظهار داشت: بیماری پرفشاری خون یک بیماری بدون علامت است، که در اکثر مواقع بیماران از مبتلا بودن خود به این بیماری اطلاع ندارند.
وی با تاکید بر لزوم آگاهی بخشی به مردم درباره پرفشاری خون، افزود: با افزایش آگاهی مردم درباره این بیماری، افراد به سادگی میتوانند آن را کنترل کرده و از بروز بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه عوامل مختلفی مانند، رژیم غذایی و سبک زندگی ناسالم، مصرف دخانیات و الکل، اضافه وزن و چاقی، ژنتیک، سن، رژیم غذایی نامناسب و مصرف نمک زیاد، کم تحرکی، استرس در ابتلا شدن به این بیماری موثر هستند.
دکتر کوشکی خاطرنشان کرد: برای کنترل این بیماری اقداماتی شامل مراجعه منظم به پزشک، رعایت رژیم غذایی مناسب و سبک زندگی سالم، کنترل وزن و... باید انجام شود.
وی یادآور شد: عدم تشخیص به موقع و عدم کنترل پرفشاری خون سبب ایجاد بیماری های دیگر مانند، بیماری کلیوی، بیماری قلبی و عروقی و... میشود، لذا باید افراد توصیه های لازم را درخصوص پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت کنند.