7 مورد یافت شد

توصیه‌های بهداشتی به دانش‌آموزان برای پیشگیری از ابتلا به ویروس

http://mbehdasht.lums.ac.ir/اخبار/توصیه‌های-بهداشتی-به-دانش‌آموزان-برای-پیشگیری-از-ابتلا-به-ویروس-سرماخوردگی:

توصیه‌های بهداشتی به دانش‌آموزان برای پیشگیری از ابتلا به ویروس توصیه‌های بهداشتی به دانش‌آموزان برای پیشگیری از ابتلا به ویروس سرماخوردگی: به طور مرتب دست‌ها را با آب و صابون بشویید. از لمس کردن چشم‌ها، دهان و بینی با دست‌های شسته نشده...

04/08/07 12:34

کمیته مداخله ای پیشگیری و کنترل چاقی دانش آموزان

http://mbehdasht.lums.ac.ir/اخبار/برگزاری-کمیته-مداخله-ای-پیشگیری-و-کنترل-چاقی-دانش-آموزان-در-معاونت-بهداشت-

دانش آموزان برگزاری کمیته مداخله ای پیشگیری و کنترل چاقی دانش آموزان در معاونت بهداشت کمیته مداخله ای پیشگیری و کنترل چاقی دانش آموزان 30 مهر 1404در معاونت بهداشت برگزار شد به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان کمیته مداخله ای...

04/07/30 12:15

هم اندیشی برنامه ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان در معاون

http://mbehdasht.lums.ac.ir/اخبار/برگزاری-جلسه-هم-اندیشی-برنامه-ارتقاء--سلامت-دهان-و-دندان-دانش‌آموزان-در-معاونت-بهداشت-

دانش آموزان و حضور مسئولین بهداشت دهان و دندان شبکه‌های بهداشت شهرستان‌های تابعه در سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد. در این نشست، سعیده کمالوند مسئول گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت، به تشریح نحوه اجرای برنامه‌ها و طرح‌های...

04/06/24 07:08

ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان در لرستان 

http://mbehdasht.lums.ac.ir/اخبار/اظهارات-دکتر-زهرا-قربانی-مدیرکل-دفتر-سلامت-دهان-و-دندان-وزارت-بهداشت-درخصوص-اجرای-برنامه-ارتقای-سلامت-دهان-و-دندان-دانش-آموزان-در-لرستان-

دانش آموزان در لرستان اظهارات دکتر زهرا قربانی مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت درخصوص اجرای برنامه ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان در لرستان اظهارات دکتر زهرا قربانی مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت درخصوص اجرای برنامه ارتقای...

04/02/22 10:46

ارتقاء دهنده سلامت دانش آموزان شهرستان بروجرد

http://mbehdasht.lums.ac.ir/اخبار/بازدید-مدیرکل-دفتر-سلامت-دهان-و-دندان-وزارت-بهداشت-از-روند-برنامه-ارتقاء-دهنده-سلامت-دانش-آموزان-شهرستان-بروجرد

دانش آموزان شهرستان بروجرد بازدید مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت از روند برنامه ارتقاء دهنده سلامت دانش آموزان شهرستان بروجرد مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت از روند برنامه ارتقاء دهنده سلامت دانش آموزان شهرستان بروجرد بازدید کرد....

04/02/22 06:35

برنامه ارتقاء دهنده سلامت دانش آموزان شهرستان دورود

http://mbehdasht.lums.ac.ir/اخبار/بازدید-مدیرکل-دفتر-سلامت-دهان-و-دندان-وزارت-بهداشت-از-روند-برنامه-ارتقاء-دهنده-سلامت-دانش-آموزان-شهرستان-دورود-

دانش آموزان شهرستان دورود بازدید مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت از روند برنامه ارتقاء دهنده سلامت دانش آموزان شهرستان دورود به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت شهرستان دورود، شنبه مورخه ۱۴۰۴/۰۲/۲۰، دکتر زهرا قربانی مدیرکل دفتر سلامت دهان و...

04/02/20 10:51

زنگ سلامت در مدارس لرستان به صدا درآمد

http://mbehdasht.lums.ac.ir/اخبار/زنگ-سلامت-در-مدارس-لرستان-به-صدا-درآمد-

دانش آموزانی که پاسخ درست ارائه کردند جوایزی اهدا شد. در ادامه رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان درخصوص پویش نه به تصادف و اجرای آن مباحثی را برای دانش آموزان ارائه کرد. اجرای گروه‌های ورزشی دانش آموزی، برگزاری ایستگاه سلامت، برگزاری ایستگاه عهدی...

04/02/01 10:02

سوالات متداول

پاسخ علمی به باورهای نادرست تغذیه‌ای

 گرسنگی طولانی‌مدت؛ میان‌بُری ناسالم برای کاهش وزن/ رژیم‌های بسیار کم‌کالری باعث کاهش توده عضلانی و افت متابولیسم بدن می‌شوند.

آيا به اين دليل كه روغن مايع پاشيده به اطراف گاز، چسبنده است و به سختي پاك مي شود، در رگ ها هم رسوب مي كند؟ آيا روغن حيواني كه چسبندگي كمتري دارد درون رگ ها رسوب نمي­كند؟

گرفتگي رگ­ها ناشي از رسوب كلسترول خون مي­باشد و ارتباطي به نقطه ذوب آنها و روان بودن در دماي محيط ندارد.

چسبندگي روغن هاي مايع در ظروف، بدليل تشكيل تركيبات پليمري حاصل اسيدهاي چرب غير اشباع و بعضا با چند پيوند دوگانه است كه در دماهاي بالا ايجاد مي شوند. دماي بدن حداكثر در حالت عادي 37 درجه سانتي گراد است كه اين واكنشهاي شيميايي كه در زمان پخت با دماي 60 تا 70 اتفاق مي افتد  و منجر به توليدات تركيبات پليمري مي شود در بدن انجام نمي شود.

اما روغن حيواني بدليل داشتن چربي هاي اشباع و كلسترول، موجب افزايش چربي خون مي­شود و بايد مصرف آنها كنترل شده و محدود باشد.

مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشت

مهمترین راههای انتقال بیماری وبا کدامند؟

الف ) راه تماس مستقیم

بیماری می تواند از طریق دست های آلوده ، تماس بامواد دفعی و استفراغ بیماران و یا وسایل و لوازم آلوده به مدفوع بیمار منتقل شود. 

ب ) راه تماس غیرمستقیم

1- مصرف آب آلوده به مدفوع یا استفراغ بیماران ( مانند دفع غیربهداشتی فاضلاب) برای آشامیدن ، تهیه غذا یا شست و شوی سبزیها ومیوه ها و لوازم آشپزخانه و حمام کردن به ویژه ازمنابع آب حفاظت نشده مانند چاهها ، دریاچه ها ، استخرها و جوی ها

2. مصرف صدف دریایی و میگوی صید شده از آبهای آلوده

3.مصرف غذای آلوده به میکروب به ویژه سبزیها ومیوه های پرورش یافته با آب آلوده 

گروههای پرخطردر معرض خطر وبا کدامند؟

کودکان خردسال، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلابه سوء تغذیه و بیماریهای زمینه ای مانند بیماریهای کلیه و کاهش ترشح اسید معده در معرض خطر علایم شدیدتر و عوارض بیماری هستند و باید به طور فوری مایع درمانی خوراکی با محلول او آر اس دریافت کنند

چه کسانی بیشتر دچار اختلالات افسردگی در دوران بارداری می شوند ؟

تقریباً همه خانمها احتمال دارد در دوران بارداری و در سال اول پس از زایمان دچار اختلالات روانی شوند، اما فقر، مهاجرت، استرس شدید، قرار گرفتن در معرض خشونت (خانگی، جنسی و جنسیتی)، شرایط اضطراری و درگیری، بلایای طبیعی و کمبود حمایت اجتماعی بطور کلی خطرات مربوط به اختلالات خاص را افزایش می دهد.

offer
انتقادات
و
پیشنهادات