نکات بهداشتی و تغذیه ای که در تکایا و هیئت های عزاداری باید رعایت شوند: بخش دوم

- برای جلوگیری از به هدر رفتن ویتامین ها در تهیه انواع خورشت ها مانند قورمه سبزی، کدو و بادمجان مواد اولیه مورد استفاده مثل سبزی، کدو و بادمجان با روغن کم و به مدت کوتاه تفت داده شوند.
- در تهیه کباب از گوشت سالم و کم چربی گوسفند، گوساله یا گاو استفاده شود و از مخلوط کردن دنبه و چربیهای زائد و افزودنی های غیر مجاز خودداری گردد.
- برای پخت کباب از "حرارت غیر مستقیم" استفاده شود و تمام قسمت های کباب به طور یکنواخت پخته و مغز پخت شود.
- چنانچه از شیر یا شیرکاکائو یا شربت برای پذیرایی استفاده می کنید، از مقادیر بسیار کم شکر استفاده کنید و از شیرین کردن بیش از حد آن اجتناب کنید.
- در صورت استفاده از حبوبات در غذا، قبل از طبخ آنها را به مدت حداقل 4 ساعت در آب بخیسانید و پس از دور ریختن آب باقیمانده، حبوبات را به غذا اضافه نمایید.
- ترجیحا" از خرما و کشمش به مقدار کم بجای قند در کنار چای استفاده شود.
- از سرو چای داخل لیوانهای پلاستیکی شفاف و یا غذا در ظروف پلاستیکی خودداری کنید و از ظروف گیاهی استفاده کنید. استفاده از ظروف پلاستیکی برای ارائه نوشیدنی ها و غذاهای سرد بلامانع است.
- استفاده از ماسک های دهان جهت افرادی که در تهیه غذاها نقش دارند ضروری است.