• // - 00:23
  • - تعداد بازدید: 140
  • - تعداد بازدیدکننده: 135
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نکات بهداشتی در خرید آجیل و شیرینی شب عید

آجیل باید دارای بو و طعم طبیعی باشد، از مصرف آجیل هایی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند خودداری کنید.

ظاهر مغزها نباید بیش از حد براق باشد چراکه ممکن است با رنگ های مصنوعی یا روغن های غیراستاندارد پوشش داده شده باشند.

از خرید آجیل دارای لکه های تیره، سفیدک یا سوراخ های غیرعادی خودداری کنید چراکه این نشانه ها ممکن است نشانه آفت زدگی یا کپک باشد که برای سلامتی خطرناک است.

نرمی یا خشکی غیرعادی آجیل نشانه جذب رطوبت و احتمال فساد است لذا از خرید آجیل های دارای بافت نامناسب خشک و نرم خودداری کنید.

از خرید آجیل هایی که در شرایط نامناسب نگهداری شده اند خودداری کنید، چراکه ممکن است دارای گرد و غبار و آلودگی باشند.

بسته بندی شیرینی باید مناسب و از جعبه استاندارد و بهداشتی استفاده شده باشد.

شیرینی تر را در یخچال نگهداری کنید.

از خرید محصولات فله ای و بدون مجوز بهداشتی خودداری شود.

از خرید شیرینی دارای تغییر رنگ، بوی نامطبوع و شکرک خودداری کنید.

خشکی بیش از حد در برخی شیرینی ها نشانه فساد و کیفیت پایین محصول است و ممکن است برای سلامتی خطرناک باشد.

هم استانی های عزیز می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اطلاعیه,اخبار,رویداد,عمومی,حوزه ریاست
  • کد خبر : 6024
کلمات کلیدی
مهندس اسدی
مدیر سایت

مهندس اسدی

سوالات متداول

راه های پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 کدامند؟

کاهش وزن در افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی

 ورزش منظم

 به اندازه خوردن غذا

 کاهش مصرف مواد قندی

 مصرف میوه و سبزیجات

 عدم مصرف دخانیات

 کنترل استرس

بررسی سالیانه قند خون در افراد در معرض خطر 

پاسخ علمی به باورهای نادرست تغذیه‌ای

 گرسنگی طولانی‌مدت؛ میان‌بُری ناسالم برای کاهش وزن/ رژیم‌های بسیار کم‌کالری باعث کاهش توده عضلانی و افت متابولیسم بدن می‌شوند.

آيا به اين دليل كه روغن مايع پاشيده به اطراف گاز، چسبنده است و به سختي پاك مي شود، در رگ ها هم رسوب مي كند؟ آيا روغن حيواني كه چسبندگي كمتري دارد درون رگ ها رسوب نمي­كند؟

گرفتگي رگ­ها ناشي از رسوب كلسترول خون مي­باشد و ارتباطي به نقطه ذوب آنها و روان بودن در دماي محيط ندارد.

چسبندگي روغن هاي مايع در ظروف، بدليل تشكيل تركيبات پليمري حاصل اسيدهاي چرب غير اشباع و بعضا با چند پيوند دوگانه است كه در دماهاي بالا ايجاد مي شوند. دماي بدن حداكثر در حالت عادي 37 درجه سانتي گراد است كه اين واكنشهاي شيميايي كه در زمان پخت با دماي 60 تا 70 اتفاق مي افتد  و منجر به توليدات تركيبات پليمري مي شود در بدن انجام نمي شود.

اما روغن حيواني بدليل داشتن چربي هاي اشباع و كلسترول، موجب افزايش چربي خون مي­شود و بايد مصرف آنها كنترل شده و محدود باشد.

مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشت

گروههای پرخطردر معرض خطر وبا کدامند؟

کودکان خردسال، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلابه سوء تغذیه و بیماریهای زمینه ای مانند بیماریهای کلیه و کاهش ترشح اسید معده در معرض خطر علایم شدیدتر و عوارض بیماری هستند و باید به طور فوری مایع درمانی خوراکی با محلول او آر اس دریافت کنند

چه کسانی بیشتر دچار اختلالات افسردگی در دوران بارداری می شوند ؟

تقریباً همه خانمها احتمال دارد در دوران بارداری و در سال اول پس از زایمان دچار اختلالات روانی شوند، اما فقر، مهاجرت، استرس شدید، قرار گرفتن در معرض خشونت (خانگی، جنسی و جنسیتی)، شرایط اضطراری و درگیری، بلایای طبیعی و کمبود حمایت اجتماعی بطور کلی خطرات مربوط به اختلالات خاص را افزایش می دهد.

offer
انتقادات
و
پیشنهادات