غذاهایی که برای کاهش خطر سرطان روده بزرگ باید از مصرف آنها اجتناب کنیم
الکل: انجمن سرطان آمریکا مصرف زیاد الکل را با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در ارتباط می داند.
گوشت گریل شده: گریل کردن (کباب کردن ) گوشت در دمای بالا باعث ذغالی شدن آن می شود و پروتئین های مغذی را تبدیل به یک ماده مضر می کند. گوشت ذغالی شامل هیدروکربن های مضر و سایر مواد سرطان زا است که می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
گوشت قرمز: شواهد قوی مبنی بر اینکه مصرف طولانی مدت گوشت قرمز با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در ارتباط است، وجود دارد. گوشت قرمز شامل گوشت گاو و گوشت گوسفند. به طور میانگین مصرف 1 تا 2 بار گوشت قرمز در هفته برای حفظ سلامتی و برقراری تعادل در رژیم غذایی توصیه شده است با این حال بهتر است تکه های کوچکتر و باریک تر را انتخاب کنید.
گوشت فرآوری شده: انواع گوشت فرآوری شده مانند گوشت های کنسروی، هات داگ، سوسیس و کالباس با فرآیندهایی چون دودی کردن، نمک سود کردن یا افزودنی ها و نگهدارنده ها از شکل طبیعی خود خارج شده اند و مضر هستند.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت