اصول تغذیه در پیاده روی اربعین (قسمت دوم)
در پیاده روی اربعین سعی کنید از خوردن مواد غذایی شامل؛ لبنیات غیرپاستوریزه به ویژه پنیر، کره و شیر محلی که به صورت فله هستند خودداری کنید و از لبنیات هایی که دارای بسته بندی بهداشتی هستند استفاده کنید.
از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند خودداری کنید.
غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یکبار نباید گرم شود.
از نگهداری غذای پخته شده برای وعده های بعدی پرهیز شود و غذای مانده حتی پس از گرم شدن به هیچ وجه خورده نشود.
به جای مصرف تخم مرغ نیمرو، تخم مرغ آب پز و سفت شده مصرف کنید که هم هضم بهتری دارد و هم امکان آلودگی آن کمتر است.
از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان های یکبار مصرف شفاف یا لیوان های عمومی خودداری کنید و یک لیوان شخصی با خود همراه داشته باشید.
برای پیشگیری از یبوست، از نان هایی که حاوی سبوس بیشتری دارند و از سبزیجات پخته کنار غذا استفاده کنید.
شست و شوی قاشق و چنگال و سایر ظروف مواد غذایی باید به خوبی انجام شود و در صورت امکان حتماً از قاشق های یکبار مصرف استفاده کنید.
غذاهایی که زود فاسد میشود مثل سالاد الویه، کباب، غذاهای حاوی کشک، ماهی و یا سس مایونز با خود همراه نداشته باشید.
توجه داشته باشید مصرف غذاهای گرم از سلامت بیشتری نسبت به غذاهای سرد برخوردار است چراکه حرارت غذا موجب از بین رفتن میکروب های موجود در مواد غذایی شده و احتمال مسمومیت آن را کاهش میدهد.