اصول تغذیه در پیاده روی اربعین (قسمت اول)
از خوردن غذا در ظرف مشترک خودداری شود و ظروف یکبار مصرف و شخصی باشد.
از خوردن غذاهای سرباز که در معرض هوا قراردارند خودداری شود.
نوشیدن هشت لیوان آب و مایعات مناسب روزانه توصیه می شود.
در پیاده روی اربعین سعی شود از آب های بطری و بهداشتی، شیر و دوغ بسته بندی شده استفاده شود.
برای جلوگیری از مسمومیت و گرما زدگی از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید و با خود کمی نعناع و پونه همراه داشته باشید ( نعناع و پونه خاصیت ضد عفونی کننده دستگاه گوارش را دارند) و با دوغ مخلوط کرده و میل نمایید.
از ماست (کم چرب و پاستوریزه)، لیموترش و یا آبلیمو همراه با غذایی که میل می کنید به منظور جلوگیری از مسمومیت استفاده کنید.
از نوشیدن مقادیر زیاد قهوه، چای و به ویژه نوشابه های کافئین دار و نوشیدنی های انرژی زا در طول مسیر خودداری شود.
توصیه می شود از میوه های خشک ( انجیر، آلو و... ) به عنوان میان وعده های مغذی استفاده شود.
انواع مغزهای خام، بو داده و بدون نمک که منبع خوبی از پروتئین و ریزمغذی ها هستند می توانند به عنوان میان وعده های غذایی سالم استفاده شود.
از مصرف میوه با پوست خودداری کنید و برخی سبزی هایی که قابل پوست گیری اند مانند خیار کدو، بادمجان، هویج و... نیز ابتدا پوست گیری و بعد مصرف شود.
میوه هایی مانند موز، سیب و پرتقال همراه داشته باشید و برای مصرف پوست آنها کنده شده و قبل از مصرف به دقت آنها را بشویید.