نکات بهداشتی و تغذیه ای که در تکایا و هیئت های عزاداری باید رعایت شوند: بخش اول

بهتر است از انواع غذاهای سرخ کرده کمتر استفاده شود.
در صورت تهیه غذا به روش سرخ کردن از روغن مخصوص سرخ کردنی و به مقدار کم استفاده شود.
- از برگرداندن روغن استفاده شده به ظرف اصلی و یا استفاده مکرر از روغن سوخته شده اکیدا" خودداری شود.
-پوست و چربی مرغ قبل از طبخ جدا شده و غذاها بصورت کم چرب تهیه شود.
-از مواد اولیه بهداشتی و پاستوریزه مانند کشک، شیر یا ماست پاستوریزه کم چرب( کمتر از 5/2 درصد) استفاده شود.
-از نان های بسته بندی سالم، دارای مجوز قانونی و ترجیحا نان سنگک ، بربری وتافتون استفاده شود.
-از نوشیدنی های سالم مانند آب، دوغ پاستوریزه کم نمک بدون گاز استفاده شود واز ارائه انواع نوشابه ها خوداری کنید.
-غذاها با حداقل میزان نمک تهیه شود و نمک مصرفی باید از نوع نمک یددار تصفیه شده باشد.
-استفاده از نمک دریایی تصفیه نشده، سنگ نمک و نمک های رنگی تصفیه نشده ممنوع است.
- برای خیساندن برنج از نمک تصفیه شده فاقد ید استفاده شود.
-نمک ید دار باید در ظروف در بسته با پوشش رنگی غیر قابل نفوذ در برابر نور نگهداری شود تا ید آن از بین نرود.