دانستنی های بهداشت مواد غذایی (پنیر پیتزا و تاپینگ پیتزا)
انواع مختلفی از پنیر پیتزا وجود دارد؛ از جمله: پنیر موزارلا، پنیر پروسس و تاپینگ پنیر موزارلا از شیر تهیه میشود و دارای پروتئین، کلسیم و ویتامینهای مفید است.
پنیر پروسس شامل پنیر طبیعی و افزودنیهای دیگر است تا بافت آن را همگن کند. میزان چربی این پنیر از پنیر موزارلا کمتر است.
تاپینگ پیتزا معمولاً شامل کره گیاهی، مواد افزودنی (مانند تری سیترات، فسفاتها و پتاسیم سوربات) و پودر پنیر است و به عنوان جایگزینی برای پنیر موزارلا استفاده میشود.
ممکن است برخی از مواد افزودنی آن برای بعضی افراد حساسیتزا باشد. کیفیت غذایی تاپینگ نسبت به پنیر طبیعی کمتر باشد.
پنیر طبیعی عموماً حاوی مواد مغذی بیشتری است. پنیر پیتزا معمولاً گرانتر از تاپینگهاست. پنیرها بهویژه نوعهای خاص مانند موزارلا که برای پیتزا استفاده میشوند، به دلیل فرایند تهیه و کیفیت بالای آنها قیمت بیشتری دارند.
دکتر الهه عسکری عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی