توصیه های طب ایرانی برای سلامت قلب: چگونه قلب سالمی داشته باشیم؟
پرهیز از خشم و اندوه، و استرس داشتن برنامه منظم خواب و بیداری و پرهیز از دیرخوابیدن عدم استنشاق بوهای ناخوشایند و در عوض بوئیدن گیاهان و میوههای خوش عطر و بو مثل گل سرخ، بیدمشک، گلاب و ریحان پرهیز از خوردن غذاهای غلیظ، مثل پیتزا، لازانیا، ماکارانی، الویه و... پرهیز از پرخوری و درهم خوری ورزش روزانه و مستمر به طوریکه متناسب با توان فرد باشد و به بدن فشار وارد نشود.
خوردن گوشت بره، بزغاله، بلدرچین، ماهیهای ریز مثل کیلکا و میوههایی مثل سیب، به، گلابی، انار، لیمو، نارنج، به تقویت قلب کمک میکند. مصرف مربای سیب، به، بالنگ ،توصیه میشود.
شربت گلاب که با ترکیب آب، عسل و تخم ریحان آماده میشود و شربت بهار نارنج که با ترکیب عرق بهارنارنج، تخم فرنجمشک و کمی آب و عسل آماده میشود، به تقویت قلب کمک میکند.
دکتر رحیم فیروزی، متخصص قلب و عروق، و متخصص طب سنتی