توصیه های بهداشتی برای خرید و مصرف موادغذایی در ماه رمضان

برای پیشگیری از بیماری های ناشی از غذاهای ناسالم، محصولات خوراکی را از مراکز معتبر تهیه کنید.
زولبیا و بامیه نباید دارای ذرات سوخته یا تغییر رنگ قهوه ای تیره باشند.
ظروف یکبار مصرف پلی استایرن برای غذاهای داغ مناسب نیستند، لذا باید از ظروف آلومینیومی یا گیاهی استفاده کنید.
اطمینان حاصل کنید که جعبه های شیرینی دارای دارای مجوز استاندارد باشند.
غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و در صورت نگهداری باید در دمای کمتر از ۵ درجه سانتیگراد(یخچال) یا بیشتر از ۶۰ درجه سانتیگراد(گرمکن) قرار گیرند.
برای پیشگیری از بیماریهای میکروبی و انگلی، از مواد گندزدای دارای مجوز بهداشتی و مطابق دستورالعمل استفاده کنید.
موادغذایی بسته بندی شده باید دارای برچسب پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضا باشند.
از خرید موادغذایی روباز و آماده مصرف که بدون پوشش بهداشتی عرضه میشود خودداری کنید.
هنگام خرید خرما توجه کنید که علائم فساد یا بوی ترش شدگی نداشته باشد و قبل از مصرف آنها را به خوبی بشویید.
در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مانند عدم رعایت اصول بهداشتی فردی و محیطی یا عرضه مواد غذایی تاریخ گذشته با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرید.