برگزاری کمیته کاهش قند در محصولات قنادی و بستنی های سنتی

کمیته کاهش قند در محصولات قنادی و بستنیهای سنتی در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان کمیته کاهش قند در محصولات قنادی و بستنی های سنتی به ریاست دکتر یاراحمدی، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان، بازرس اتحادیه و اتاق اصناف خرم آباد و روسای گروههای واحد بهبود تغذیه و بهداشت محیط در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه در خصوص چگونگی اجرای هر چه بهتر این برنامه بحث و تبادل نظر صورت گرفت و پیشنهاداتی توسط اعضا ارائه شد.
سیده یاسمن موسوی