برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
کارگاه آموزشی بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/7/2025/Feb/04/photo16820623236.jpg)
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این کارگاه صبح دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ با هماهنگی گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه، بصورت وبیناری و با حضور مسئولین واحد بهداشت محیط، کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط ستاد شبکه و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی سراسر استان برگزار شد.
ارائه دستورالعملهای کاربردی مرتبط با بهداشت مواد غذایی، از محورهای اصلی این کارگاه آموزشی بود که توسط مهندس بلقدر کارشناس مسئول برنامه در معاونت بهداشت ارائه گردید.
بیان اهداف کارگاه، تاکید به بازرسی ویژه از رستورانها، اغذیه فروشی ها، آبمیوه و بستنی فروشی ها، نانوائی ها و سایر واحدهای صنفی با اولویت بهداشت فردی و بهداشت عمومی، بهداشت مواد غذایی، رسیدگی دقیق به شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۰ ، آمادگی برای اجرای برنامه سلامت ماه مبارک رمضان و سلامت نوروزی و همچنین بازرسی بهداشتی از هتل ها، مهمانپذیر ها، تفرجگاهها و سایر اماکن مشابه، بخشی از مطالبی بود که مورد تاکید مهندس ستایش دریکوند رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه قرار گرفت.