• 1404/04/10 - 09:43
  • - تعداد بازدید: 108
  • - تعداد بازدیدکننده: 105
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری هفتمین جلسه مدیریت خطر بلایا در معاونت بهداشت

هفتمین جلسه مدیریت خطر بلایا معاونت بهداشت با محوریت مقابله با شرایط بحرانی(جنگ) برگزار شد.

خطر و بلایا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان این جلسه روز سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ به ریاست دکتر یاراحمدی معاون فنی معاونت بهداشت و با حضور مدیران و روسای گروه های بهداشتی در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر یاراحمدی ضمن تاکید بر ادامه آمادگی تیم های واکنش سریع معاونت بهداشت برای مقابله احتمالی در شرایط بحرانی نکاتی را بیان کرد.

همچنین در راستای دپوی تجهیزات مورد نیاز، دارو، و... پیشنهاداتی مطرح شد و تهیه مطالب آموزشی برای شرایط بحرانی جنگی مورد تاکید قرار گرفت.

در ادامه جلسه اعضا، گزارشی را از وضعیت اقداماتی که از ابتدای آغاز جنگ و پس از آن انجام شده است بیان کردند و پیشنهاداتی برای رفع چالش های موجود ارائه شد.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اطلاعیه,اخبار,رویداد,عمومی,حوزه ریاست
  • کد خبر : 7279
مهندس اسدی
مدیر سایت

مهندس اسدی

تصاویر

سوالات متداول

راه های پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 کدامند؟

کاهش وزن در افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی

 ورزش منظم

 به اندازه خوردن غذا

 کاهش مصرف مواد قندی

 مصرف میوه و سبزیجات

 عدم مصرف دخانیات

 کنترل استرس

بررسی سالیانه قند خون در افراد در معرض خطر 

پاسخ علمی به باورهای نادرست تغذیه‌ای

 گرسنگی طولانی‌مدت؛ میان‌بُری ناسالم برای کاهش وزن/ رژیم‌های بسیار کم‌کالری باعث کاهش توده عضلانی و افت متابولیسم بدن می‌شوند.

آيا به اين دليل كه روغن مايع پاشيده به اطراف گاز، چسبنده است و به سختي پاك مي شود، در رگ ها هم رسوب مي كند؟ آيا روغن حيواني كه چسبندگي كمتري دارد درون رگ ها رسوب نمي­كند؟

گرفتگي رگ­ها ناشي از رسوب كلسترول خون مي­باشد و ارتباطي به نقطه ذوب آنها و روان بودن در دماي محيط ندارد.

چسبندگي روغن هاي مايع در ظروف، بدليل تشكيل تركيبات پليمري حاصل اسيدهاي چرب غير اشباع و بعضا با چند پيوند دوگانه است كه در دماهاي بالا ايجاد مي شوند. دماي بدن حداكثر در حالت عادي 37 درجه سانتي گراد است كه اين واكنشهاي شيميايي كه در زمان پخت با دماي 60 تا 70 اتفاق مي افتد  و منجر به توليدات تركيبات پليمري مي شود در بدن انجام نمي شود.

اما روغن حيواني بدليل داشتن چربي هاي اشباع و كلسترول، موجب افزايش چربي خون مي­شود و بايد مصرف آنها كنترل شده و محدود باشد.

مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشت

گروههای پرخطردر معرض خطر وبا کدامند؟

کودکان خردسال، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلابه سوء تغذیه و بیماریهای زمینه ای مانند بیماریهای کلیه و کاهش ترشح اسید معده در معرض خطر علایم شدیدتر و عوارض بیماری هستند و باید به طور فوری مایع درمانی خوراکی با محلول او آر اس دریافت کنند

چه کسانی بیشتر دچار اختلالات افسردگی در دوران بارداری می شوند ؟

تقریباً همه خانمها احتمال دارد در دوران بارداری و در سال اول پس از زایمان دچار اختلالات روانی شوند، اما فقر، مهاجرت، استرس شدید، قرار گرفتن در معرض خشونت (خانگی، جنسی و جنسیتی)، شرایط اضطراری و درگیری، بلایای طبیعی و کمبود حمایت اجتماعی بطور کلی خطرات مربوط به اختلالات خاص را افزایش می دهد.

offer
انتقادات
و
پیشنهادات