گرفتگي رگها ناشي از رسوب كلسترول خون ميباشد و ارتباطي به نقطه ذوب آنها و روان بودن در دماي محيط ندارد.
چسبندگي روغن هاي مايع در ظروف، بدليل تشكيل تركيبات پليمري حاصل اسيدهاي چرب غير اشباع و بعضا با چند پيوند دوگانه است كه در دماهاي بالا ايجاد مي شوند. دماي بدن حداكثر در حالت عادي 37 درجه سانتي گراد است كه اين واكنشهاي شيميايي كه در زمان پخت با دماي 60 تا 70 اتفاق مي افتد و منجر به توليدات تركيبات پليمري مي شود در بدن انجام نمي شود.
اما روغن حيواني بدليل داشتن چربي هاي اشباع و كلسترول، موجب افزايش چربي خون ميشود و بايد مصرف آنها كنترل شده و محدود باشد.
مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشت