اهمیت مصرف میان وعده در دانش آموزان

تغذیه سالم و فعالیت بدنی به رشد کودکان، یادگیری، استخوان بندی و تقویت عضلات کمک میکند. دانش آموزان باید برای نگه داشتن غلظت قند خون در حد طبیعی، هر 4 تا 6 ساعت غذا بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند. بنابراین مصرف میان وعده ها از اهمیت خاصی برخوردار است.
توصیه میشود میان وعده ها از مواد غذایی با ارزش مانند انجیر خشک، توت خشک، بادام، پسته، گردو، برگه زردآلو و انواع میوه ها نظیر سیب، پرتقال، نارنگی، هلو، زردآلو، لیمو شیرین و...و سبزیجاتی نظیر هویج، کاهو، خیار و ساندویچ هایی مانند نان و پنیر و سبزی، انواع کوکو و کتلت، نان و پنیر و خرما، انتخاب شوند و از مصرف میان وعده هایی با ارزش غذایی کم مانند چیپس، پفک، نوشیدنی های شیرین، قست فودها و... خودداری شود. بهتر است برای تهیه ساندویچ سالم از نان های سبوسدار مانند نان کامل، سنگک و ...استفاده کنید، همچنین در تهیه میان وعده ها از لبنیات کم چرب مانند شیر کم چرب، پنیر کم چرب و... استفاده شود.