• 1403/07/07 - 07:59
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشت تشریح کرد: بازگشایی مدارس و نحوه مدیریت استرس در دانش آموزان

کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، نکاتی درخصوص نحوه مدیریت استرس در دانش آموزان، تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان فریبا منصوری با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس در برخی خانواده ها می تواند برای تمام اعضای خانواده استرس زا باشد، عنوان کرد: برای مقابله با این استرس، انجام برخی اقدامات موثر است.

وی درخصوص راهکارهای مدیریت استرس دانش آموزان، عنوان کرد: برای اکثر کودکان بازگشایی مدارس اتفاقی است که باعث استرس و اضطراب آنها می شود و این مسئله بیش از هر چیز به برخورد والدین بستگی دارد.

کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه ادامه داد: اکثر والدین بدون اینکه متوجه باشند این نارضایتی و استرس را به کودکان منتقل می کنند، لذا باید ابتدا والدین از خودشان شروع کنند و احساست مثبت را ابتدا در خودشان پرورش دهند تا بتواند آرامش و مثبت اندیشی را به فرزندان منتقل کنند.

منصوری با تاکید بر مشارکت دادن کودکان در کارهای آماده شدن برای مدرسه، خاطرنشان کرد: آماده شدن برای مدرسه نه تنها باعث می شود کودکان شروع مدارس را بپذیرند بلکه در آنها اشتیاق ایجاد میکند، لذا اگر به طور فعال آنها را درگیر کارهای آماده سازی مانند جلد کردن کتاب‌ها، خرید لوازم تحریر و... کنند احساس می کنند کنترل بیشتری روی امور دارند و این مسئله نگرش مثبتی به بازگشایی مدارس برای آن‌ها ایجاد می کند.

وی در ادامه گفت: برنامه ریزی برای بیدار شدن و رفتن به مدرسه و مدیریت زمان برای زود خوابیدن کودکان هنگام شب و کمک برای خوردن صبحانه با آرامش در مدیریت استرس بسیار موثر خواهد بود.

کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه گفت: در اولویت قرار دادن اوقات فراغت خانوادگی نیز یکی از راهکارهای کاهش استرس می باشد چراکه والدین بازگشایی مدارس را مصادف با پایان یافتن اوقات فراغت می دانند این موضوع استرس زیادی به آنها وارد میکند و این استرس از والدین به کودکان منتقل می شود.

منصوری اظهار داشت: آماده کردن کودکان برای مواجهه با مسائل پیش رو در کاهش اضطراب کودکان موثر است، در این راستا کودکان باید برای احساسات و شرایط غیر قابل پیش بینی آمادگی داشته باشند و به آنها توضیح دهند که وقتی با مشکلی روبرو می شوند می توانند به معلم خود بگویند، همچنین آموزش مهارتهای آرام سازی و تنفس عمیق نیز در این زمینه کمک کننده می باشد. وی یادآور شد:

برای خوشایند کردن بازگشایی مدارس سعی کنید نگرش مثبتی داشته باشید و از ابراز غم و ناراحتی برای تمام شدن تابستان خودداری کنید و به یاد داشته باشید، بازگشایی مدارس یک تغییر است که خیلی زود عادی می شود صبور باشید و آنرا به یک مسئله جذاب تبدیل کنید.

 سیده یاسمن موسوی 

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اطلاعیه,اخبار,رویداد,عمومی,حوزه ریاست
  • کد خبر : 3622
کلمات کلیدی
مهندس اسدی
مدیر سایت

مهندس اسدی

سوالات متداول

مصرف کدام نمک بهتر است؟ نمک دریا یا نمک یددار تصفیه شده

این تصور که نمک دریا تامین کننده املاح منیزیم، کلسیم و پتاسیم برای بدن بوده و برای سلامتی مفید است کاملا نادرست می باشد زیرا در مقدار نمک دریایی که روزانه مصرف می شود مقادیر این املاح بسیار ناچیز بوده و قابل چشم پوشی است. نمک دریا حاوی انواع ناخالصی‌ها و  فلزات سنگین از قبیل سرب، جیوه، آرسنیک می باشد که می‌تواند باعث بروز بیماری های  گوارشی، کبدی، کلیوی و سرطان شود. از سوی دیگر نمک دریا در مقایسه با نمک تصفیه شده مقدار ید کمتری دارد و مصرف آن ممکن است منجر به کم‌کاری تیروئید در بزرگسالان و عقب‌افتادگی ذهنی و جسمی در کودکان شود. بنایراین همه افراد باید از نمک یددار تصفیه شده که ناخالصی های آن گرفته شده استفاده کنند.

آیا مصرف نان سبوس دار در کاهش وزن افراد نقش دارد؟

محتوای بالای فیبر غلات کامل(نان سبوس دار ) با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولاني مدت به پیشگیری از چاقي و اضافه وزن کمک مي کند. طبق مطالعات با مصرف غلات کامل کاهش دور کمر بیشتری درافراد دیده می شود .  علاوه بر آن نتایج مطالعه ای که بر روی افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقي انجام شد حاکي از آن بود که در کنار یک رژیم غذایي کم کالری مصرف نان سبوس دار در مقایسه با نان سفید سبب کاهش وزن بیشتری مي گردد.

مهمترین راههای انتقال بیماری وبا کدامند؟

الف ) راه تماس مستقیم

بیماری می تواند از طریق دست های آلوده ، تماس بامواد دفعی و استفراغ بیماران و یا وسایل و لوازم آلوده به مدفوع بیمار منتقل شود. 

ب ) راه تماس غیرمستقیم

1- مصرف آب آلوده به مدفوع یا استفراغ بیماران ( مانند دفع غیربهداشتی فاضلاب) برای آشامیدن ، تهیه غذا یا شست و شوی سبزیها ومیوه ها و لوازم آشپزخانه و حمام کردن به ویژه ازمنابع آب حفاظت نشده مانند چاهها ، دریاچه ها ، استخرها و جوی ها

2. مصرف صدف دریایی و میگوی صید شده از آبهای آلوده

3.مصرف غذای آلوده به میکروب به ویژه سبزیها ومیوه های پرورش یافته با آب آلوده 

گروههای پرخطردر معرض خطر وبا کدامند؟

کودکان خردسال، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلابه سوء تغذیه و بیماریهای زمینه ای مانند بیماریهای کلیه و کاهش ترشح اسید معده در معرض خطر علایم شدیدتر و عوارض بیماری هستند و باید به طور فوری مایع درمانی خوراکی با محلول او آر اس دریافت کنند

چه کسانی بیشتر دچار اختلالات افسردگی در دوران بارداری می شوند ؟

تقریباً همه خانمها احتمال دارد در دوران بارداری و در سال اول پس از زایمان دچار اختلالات روانی شوند، اما فقر، مهاجرت، استرس شدید، قرار گرفتن در معرض خشونت (خانگی، جنسی و جنسیتی)، شرایط اضطراری و درگیری، بلایای طبیعی و کمبود حمایت اجتماعی بطور کلی خطرات مربوط به اختلالات خاص را افزایش می دهد.

offer
انتقادات
و
پیشنهادات