وبینار استانی پویش ملی غربالگری فشار خون بالا و دیابت، به ریاست دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
وبینار استانی پویش ملی غربالگری فشار خون بالا و دیابت در استان لرستان صبح شنبه ۲ دی ۱۴۰۲ به ریاست دکتر یاراحمدی معاون فنی معاونت بهداشت در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
دکتر یاراحمدی در این جلسه اظهار داشت: جمعیت گروه هدف پویش ملی سلامت در لرستان یک میلیون و ۱۲۶ هزار و ۵۸۹ هزار می باشد که طبق آخرین گزارش تا تاریخ یکم دی ماه، ۵۹۰ هزار و ۱۵ نفر غربالگری شده است.
وی افزود: پوشش غربالگری در لرستان تا این تاریخ، ۵۲/۳۷ درصد می باشد که لازم است همکاران در سطح شهرستانها تلاش خود را بیشتر کنند تا بتوانیم جامعه هدف را به صورت ۱۰۰ درصدی تحت پوشش قرار دهیم.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید بر اینکه یکی از اهداف مهم اجرای پویش ملی سلامت شناسایی افراد با قندخون و فشارخون بالا است، عنوان کرد: در این پویش تاکنون ۳۶ هزار و ۳۶۰ بیمار پره دیابت و ۱۰۳ هزار و ۳۷ نفر بیمار پیش فشارخون شناسایی شده است. دکتر یاراحمدی گفت: همچنین ۴ هزار و ۹۸۰ بیمار مشکوک به دیابت و ۱۱ هزار و ۳۰ بیمار مشکوک به فشار خون شناسایی شده است.
در وبینار استانی پویش ملی سلامت مطرح شد:
۶۵/۸۵ درصد جمعیت هدف پویش ملی سلامت در لرستان غربالگری شدند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تا تاریخ پنجم دی ماه ۶۵/۸۵ درصد از جمعیت هدف پویش ملی سلامت در لرستان غربالگری شدند.
وبینار استانی پویش ملی غربالگری فشار خون بالا و دیابت، ظهر چهارشنبه ۶ دی ۱۴۰۲ به ریاست دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه و با حضور معاون فنی و معاون اجرایی معاونت بهداشت، مدیران و روسای گروههای تخصصی، و به صورت مجازی روسای شبکههای بهداشت شهرستانهای استان برگزار شد.
دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه در این جلسه با تاکید بر لزوم حضور فعال کارشناسان و روسای شبکههای بهداشت شهرستانها در پویش ملی سلامت، اظهار داشت: مدت محدودی تا پایان پویش ملی سلامت در کشور باقی مانده است.
وی افزود: سرعت، دقت و کیفیت در غربالگری ها باید در نظر گرفته شود که در زمان باقی مانده بتوانیم صد در صد جامعه هدف را غربالگری کنیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در راستای خرید تجهیزات شامل دستگاه فشار سنج، دستگاه تست قندخون، کیت و... مبلغ ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
دکتر کوشکی عنوان کرد: تا تاریخ پنجم دی ماه دانشگاه در پویش ملی سلامت در رتبه ۹ قرار دارد و ۶۵/۸۵ درصد جمعیت هدف پویش ملی سلامت غربالگری شده اند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری پویش ملی سلامت، خاطرنشان کرد: شناسایی افراد مبتلا به پرفشاری خون و دیابت مهمترین هدف این پویش بوده و این در حالی است که افراد شناسایی شده باید تحت مراقبت قرار گیرند.
معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: در مدت باقی مانده باید تبلیغات محیطی درخصوص اطلاع رسانی و دعوت مردم به پویش پررنگ تر شود و آموزش لازم برای اجرای کیفی غربالگری ها به مردم ارائه گردد.
دکتر کوشکی گفت: ناظرین اجرای پویش ملی سلامت باید توجیه شده و آموزش های لازم به کارشناسان تیم های غربالگر ارائه شود تا شاهد اجرای کیفی غربالگری ها و بهتر شدن رتبه دانشگاه در این پویش باشیم.
نظر دهید