• 1404/08/06 - 12:40
  • - تعداد بازدید: 9
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه مسئولین واحدهای بهداشت دهان و دندان شبکه‌ها در معاونت بهداشت

جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی گروه سلامت دهان و دندان با محوریت اجرای برنامه‌های سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان و شیوه اجرای تفاهم‌نامه همکاری در ارائه خدمات دندانپزشکی با کمیته امداد امام خمینی (ره) روز سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

بهداشت دهان و دندان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی گروه سلامت دهان و دندان با محوریت اجرای برنامه‌های سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان و شیوه اجرای تفاهم‌نامه همکاری در ارائه خدمات دندانپزشکی با کمیته امداد امام خمینی (ره) روز سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

 این جلسه با حضور مسئولین واحدهای بهداشت دهان و دندان شبکه‌های بهداشت برگزار گردید و در آن، موضوعات مهمی از جمله هماهنگی برنامه‌های آموزشی، نظارت بر اجرای برنامه‌های پیشگیرانه، و تسهیل ارائه خدمات دندانپزشکی به جامعه هدف مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 در این جلسه بر لزوم ارتقاء شاخص‌های سلامت دهان و دندان کودکان و دانش‌آموزان و ایجاد همکاری‌های مستمر بین شبکه‌های بهداشت و کمیته امداد امام خمینی (ره) تأکید گردید.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اطلاعیه,اخبار,رویداد,عمومی,حوزه ریاست
  • کد خبر : 8480
مهندس اسدی
مدیر سایت

مهندس اسدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سوالات متداول

پاسخ علمی به باورهای نادرست تغذیه‌ای

 گرسنگی طولانی‌مدت؛ میان‌بُری ناسالم برای کاهش وزن/ رژیم‌های بسیار کم‌کالری باعث کاهش توده عضلانی و افت متابولیسم بدن می‌شوند.

آيا به اين دليل كه روغن مايع پاشيده به اطراف گاز، چسبنده است و به سختي پاك مي شود، در رگ ها هم رسوب مي كند؟ آيا روغن حيواني كه چسبندگي كمتري دارد درون رگ ها رسوب نمي­كند؟

گرفتگي رگ­ها ناشي از رسوب كلسترول خون مي­باشد و ارتباطي به نقطه ذوب آنها و روان بودن در دماي محيط ندارد.

چسبندگي روغن هاي مايع در ظروف، بدليل تشكيل تركيبات پليمري حاصل اسيدهاي چرب غير اشباع و بعضا با چند پيوند دوگانه است كه در دماهاي بالا ايجاد مي شوند. دماي بدن حداكثر در حالت عادي 37 درجه سانتي گراد است كه اين واكنشهاي شيميايي كه در زمان پخت با دماي 60 تا 70 اتفاق مي افتد  و منجر به توليدات تركيبات پليمري مي شود در بدن انجام نمي شود.

اما روغن حيواني بدليل داشتن چربي هاي اشباع و كلسترول، موجب افزايش چربي خون مي­شود و بايد مصرف آنها كنترل شده و محدود باشد.

مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشت

مهمترین راههای انتقال بیماری وبا کدامند؟

الف ) راه تماس مستقیم

بیماری می تواند از طریق دست های آلوده ، تماس بامواد دفعی و استفراغ بیماران و یا وسایل و لوازم آلوده به مدفوع بیمار منتقل شود. 

ب ) راه تماس غیرمستقیم

1- مصرف آب آلوده به مدفوع یا استفراغ بیماران ( مانند دفع غیربهداشتی فاضلاب) برای آشامیدن ، تهیه غذا یا شست و شوی سبزیها ومیوه ها و لوازم آشپزخانه و حمام کردن به ویژه ازمنابع آب حفاظت نشده مانند چاهها ، دریاچه ها ، استخرها و جوی ها

2. مصرف صدف دریایی و میگوی صید شده از آبهای آلوده

3.مصرف غذای آلوده به میکروب به ویژه سبزیها ومیوه های پرورش یافته با آب آلوده 

گروههای پرخطردر معرض خطر وبا کدامند؟

کودکان خردسال، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلابه سوء تغذیه و بیماریهای زمینه ای مانند بیماریهای کلیه و کاهش ترشح اسید معده در معرض خطر علایم شدیدتر و عوارض بیماری هستند و باید به طور فوری مایع درمانی خوراکی با محلول او آر اس دریافت کنند

چه کسانی بیشتر دچار اختلالات افسردگی در دوران بارداری می شوند ؟

تقریباً همه خانمها احتمال دارد در دوران بارداری و در سال اول پس از زایمان دچار اختلالات روانی شوند، اما فقر، مهاجرت، استرس شدید، قرار گرفتن در معرض خشونت (خانگی، جنسی و جنسیتی)، شرایط اضطراری و درگیری، بلایای طبیعی و کمبود حمایت اجتماعی بطور کلی خطرات مربوط به اختلالات خاص را افزایش می دهد.

offer
انتقادات
و
پیشنهادات